Moje ime je Erika Kraljević, imam 27 godina, licencirana sam fitness trenerica i bavim se fitnessom već 7 godina. Radim individualne treninge u teretani i bavim se online fitnessom.
Detaljnije

+385 91 57 64 913

184 Krasica 121, Buje, Croatia

E.K., obrt za marketinške usluge vl. Erika Kraljević
Krasica 121, Buje, Croatia
BROJ OBRTNICE: 18011302993
Top
 

O meni

POSTANI BOLJA VERZIJA SEBE

Erika Kraljević

Moje ime je Erika Kraljević, imam 27 godina, licencirana sam fitness trenerica i bavim se fitnessom već 7 godina. Radim individualne treninge u teretani i bavim se online fitnessom. Pomažem klijenticama na području cijele Hrvatske da dostignu svoje ciljeve, da postanu zadovoljne sa sobom i pune samopouzdanja.

Glavna misija mi je oduvijek bila prikazati fitness kao stil života i dokazati svima (posebno ženama) kako se ne smiju bojati teretane i utega. Svaki dan komuniciram sa curama diljem Balkana koje prate moj program i dostižu vrhunske rezultate. Sa online programima radim već 5 godina, a iza sebe imam jako puno uspješnih suradnji, lijepih priča, a ono najbitnije sretnih i zadovoljnih žena!

Najveće mi je zadovoljstvo raditi kao osobni trener uživo, ne samo preko ekrana, pa to i radim u mjestu u kojem živim (Poreč), za sve ostale koji su udaljeniji osmislila sam razne online programe, online praćenje i live treninge. Uživam u ovome što radim jer nema veće sreće nego biti glavni ”krivac” zbog kojeg će netko trenirati, bolje jesti i zdravije živjeti.